OM KORTOMATIC

HJEM / OM KORTOMATIC

Kortomatic er en mindre dansk virksomhed med store ambitioner indenfor flyvning, fotogrammetri, GIS og geodata.

I de senere år er der introduceret ny teknologi, der gør kortlægning mere tilgængelig. Kamerateknologien udvikler sig konstant. Billeddata bliver både bedre og billigere. Derudover er den processerings-software som bruges efterfølgende i rivende udvikling.

I Kortomatic arbejder vi med markedsledende software inden for fotogrammetri og GIS. Vi har udviklet vores egen processerings-pipeline og en browserbaseret viewer. Vores mål er – hurtigt og til fornuftige priser – at komme fra dataindsamling i luften til kort-produkter, som direkte kan indgå i helt konkrete arbejdsprocesser hos vores kunder.

Hans Hansen

Direktør, cand.merc.dat

Ansvarlig for salg og udvikling af Kortomatis produkter. Ekspertise indenfor softwareudvikling, databaser, fotogrammetri og GIS-software. Derudover erfaring med professionel droneflyvning siden 2014.

Jesper Larsen

Pilot

Jesper er en af Danmarks dygtigste og mest erfarne luftfotografer. Når Jesper ikke er i luften, laver han flyveplanlægning og sikrer kvaliteten af dataindsamlingen. Jesper har vundet flere internationale priser for sine billeder.

Andrea Vallone

Computer Vision Specialist, BSc Aerospace Engineering

Arbejder på næste generation af Kortomatics software. Andrea undersøger den seneste forskning indenfor computer vision, fotogrammetri og machine learning og vurderer relevansen for vores produkter.

Tobias Kundby Eriksen

Dataprocesseringskonsulent

Tobias arbejder med vores kortproduktion – specifikt fotogrammetri, 3D-modeller og vores processeringspipeline.